Tilaus- ja sopimusehdot

1. Tuotteiden toimitus

Tuotteet toimitetaan annetussa aikaikkunassa (joka ilmoitetaan kassalla). Maankuljetus Jyväskylä ei kuitenkaan vastaa maa-ainesten jatkuvasta saatavuudesta ja siitä johtuvasta toimitusajan pidentymisestä. Mikäli tilausta ei voida toimittaa, ilmoitetaan siitä tilaajalle mahdollisimman nopeasti ja mahdolliset maksut palautetaan tilaajalle.

Tuotteet toimitetaan aina kotiinkuljetuksella. Tilaajan vastuulla on osoittaa tuotteille laskupaikka (purkupaikka) toimitusosoitteessa. Mikäli laskupaikkaa ei ole osoitettu, tuotteet lasketaan toimittajan mielestä parhaaseen paikkaan.

2. Maksaminen, maksutavat sekä Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)

Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

3. Tuotteiden palautus

Maa-ainesten ominaisuuksien takia niillä ei ole toimituksen jälkeen palautusoikeutta. Sama koskee muita tuotteita, joita tarjotaan yhdessä maa-ainesten kanssa. Näissä tapauksissa vain viallisuuden takia tuotteella on palautusoikeus. Mikäli tilaus on matkalla, mutta ei toimitettu, asiakas voi perua tilauksen. Tässä tapauksessa tilauksesta peritään kuitenkin kohtuullinen korvaus, joka vastaa tilauksen eteen tehtyä työmäärää.

4. Hinnasto

Tuotteiden hinnat ovat nähtävillä Maankuljetus Jyväskylän nettisivuilla. Toimituskulut näytetään tilaajalle kassasivulla osoitteen ilmoittamisen jälkeen.

Maankuljetus Jyväskylällä on oikeus muuttaa hintoja nettisivuilla. Tilatut tuotteet toimitetaan kuitenkin aina siihen hintaan, mikä tilaushetkellä on ollut voimassa.

5. Reklamaatiot

Mahdolliset reklamaatiot ja valitukset tulee suorittaa mahdollisimman nopeasti, viimeistään 2 viikkoa toimituksen jälkeen. Reklamaatiot tulee tehdä sähköpostiin myynti@maankuljetusjyvaskyla.fi

Maankuljetus Jyväskylä ottaa reklamaatiot käsittelyyn heti ja ne hoidetaan mahdollisimman nopeasti. Meille on todella tärkeää, että tilaaja voi olla tyytyväinen tarjoamiimme tuotteisiin/palveluun.

Shopping Cart